Kapr obecný půlka s kostí - chov - min. 0,8 kg
Kapr, to je taková česká klasika. Neodmyslitelně patří na štědrovečerní tabuli, ale i během roku si rozhodně zaslouží místo u nás v kuchyni.
Čerstvost jako priorita
Nevytváříme zásoby, z vody co nejrychleji přímo k Vám
Při objednávce nad 3000 Kč
dárek zdarma
Přivezeme Vám plody z vody
po Praze a okolí
Rozvoz středa a pátek
domů, do práce,...
Latinský název:
Cyprinus carpio
Anglický název:
Carp
Původ:
Česká republika
Rybolov:
Chov v rybnících
Typ masa:
Bílé až narůžovělé, tučnější
Příprava:
V troubě 15 min. při 180 °C, na pánvi a grilu 5+3 min.
Skladování:
Uchovejte při teplotě 0-2 °C
Půlku s kostí dodáváme v minimálním množství 0,8 kg. Př.: pokud vložíte do košíku množství 1,6 dostanete od nás cca 1,6 kg kapra. Účtována Vám bude přesná váha daného kusu. Půlku dodáváme v celku. Pokud si přejete půlku naporcovat, připište nám to prosím do poznámky.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Filety ze sladkovodních ryb |
---|---|
Hmotnost: | 0.8 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář